Första advent

Första advent gick oförmärkt förbi (som advent). Emellertid stort party på Palm Hills, dock inte pga advent. Mer om detta i senare blogg.
I dag golf på Black Mountain, underbart. Vackert väder, trevligt sällskap och hyfsat spel. Lunchen avklarad, nu litet vila. Bild: jag och caddie Ta vilar efter spelet


Kommentarer
Postat av: Hans

N.f.f.! - och det ser du ju ut att göra. Nu är det bara ett halvår kvar tills du åker till Sverige, du måste försöka stå ut. På häxfronten intet nytt. Max på besök i, vilket innebär små korta, men värdefulla, nedslag här mellan alla engagemang.

Lite oroliga för läget - klä dig i brandgult!

Babsa & jag hälsar

2008-12-01 @ 11:57:45
Postat av: Karin

Du ser ju inte så värst sjuk ut.. BRA.

2008-12-01 @ 16:39:47
Postat av: Hans E

Ser att omställningen gått bra och att du förmodligen har det äckligt bra. Du är värd det tycker Anne-Marie och jag. Mera bilder på omgivningen - tack!

2008-12-01 @ 22:09:05
Postat av: Lennart A.

Hej Olle!

Skönt att du kommit fram och landat. Här har vi genom teven fått en bild av kaos och polarisering i rött och gult och varit lite oroliga.

Tack för senast (Palace). Synd att det inte blev med någon lunchträff på månda´n. Hörde av Sigge att ni hann träffas på fredagen. Han och Pia var f ö här hos oss i lördags tillsammans med Christer, Margaretha plus några till och firade mina 62 år på denna planet och söndagen den 21:e blir det granhämtning med gröt hemma hos "Pigge". De du! Det svänger här också! Ha det gott!



Hälsningar

Lennart

Ann-Cathrine hälsar också

2008-12-01 @ 22:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0