Siamesiska trillingar

Livet flyter på, ibland kör det ihop sig med golf, massage, banken och handla samma dag. Vi får stå ut.
Emellertid: igår kväll var vi på fest i en liten by utanför Cha Am, där bor vår byggare Chalong. Han bjöd in oss till sina trillingars 18-årsdag. Genuint så det förslog. Massor med mat,  jättegod thaimat, här var det inte catering. Kvinnorna i omgivningen bidrog med olika rätter, männen drack lättgrogg...Vi försöker kommunicera, ofta handlar det bara om leenden och gester, men det funkar hyfsat.
Vi glömde kameran

Kommentarer
Postat av: Hans E

Låter härligt Olle, men fick ni bara lära er att le på kursen? Tack för omgivningsbild? Någon dag när du inte är på golfbanan så visa oss mer - stranden, området mm. Det är inte utan att jag avundas dig här i vårt ruggiga regnklimat. Njut för oss alla.

2008-12-05 @ 16:02:46
Postat av: Calle

Olle!

Jag har med ovanligt stort intresse försökt följa den inrikespolitiska utvecklingen i Thailand, men den är uppenbart orientaliskt outgrundlig. En revolt, med måttligt antal nedlagda, sådär vart 7:e år tycks vara tämligen normalt. Jag var själv där strax efter 1992 års urladdning. "Bom bom" som chauffören glatt sade och pekade på utbrända regeringsbyggnader. Vårt hotell -Royal- hade varit fältsjukhus.



Tack och lov börjar nu flygen gå igen och Du tycks ju inte sakna glädjeämnen.



Bästa hälsningar

Calle

2008-12-05 @ 22:06:30
Postat av: Franky

Sitter här och dricker "tunggrogg" i avvaktan på att gå upp på scen och välta omkull aftonens förhoppningsvis rejält druckna publik (blir så myöcke lättare då). Hoppas du klarar av den där enorma stressen du drabbas av från och till.

Ha de nice, det har vi trots ett annorlunda klimat och omgivning.



// Franky

2008-12-05 @ 22:52:14
Postat av: Mona

Verkar himla stressigt att vara nybliven pensionär. Ha d gott vidare - men d behöver tydligen inte sägas :-)

// Mona

2008-12-08 @ 14:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0