Kallt väder

Senaste tiden har varit osedvanligt kall och blåsig. Jag gillar 23-28 grader, men många tycker att det är kallt. På morgonen kring 20. Alla thailändare har långbyxor, jacka och mössa. Ruggigt!
Dagen har ägnats åt byråkratins mysterier. Kontakter med ambassad och skattemyndighet (personbevis) klarade väl ut en del. Resten får tillskrivas TiT, se föregående inlägg.
Armen ok efter extraordinära massageinsatser.
Imorgon golf, med gode vännen och grannen Claus.
Torsdag anländer Peter Zachau, välkommen! Vi åker på semester den 20 jan.
Dagens boktips: Petterson och Bendel av  Waldemar Hammenhög

Bilden: hund påklädd för att inte frysa. Detta är allvar


Kommentarer
Postat av: Anonym

Olle!

Tidningarna har varit fulla med notiser om att semestrande landsmäns jul- och nyårshelger regnat bort. Detta gäller ju inte dig som inte semestrar. Dessutom gällde det västkusten - opålitliga trakter. Påklädd hund allvarligt men hade den inte på sig sovpälsen bara.

2009-01-13 @ 20:38:36
Postat av: Birgitta Mägi

Hej!

Här är vi glada för 5 grader och hundarna är inte påklädda. Vi har börjat längta till den 19 maj då vi flyger Ryan till Irland. Christina har ordnat biljetter och Håkan hakar på. Det blir trevligt. Börjar väl på Ballyliffin som vanligt. Hoppas det löser sig med byråkratin och trevlig "semester".

2009-01-14 @ 11:13:15
Postat av: Ann-Charlotte

Olle, du har det verkligen förskräckligt i paradiset. :) Här är det fortfarande ylletröjor och fleece som gäller och kommer att gälla ett tag till framöver... suck... Njut av att vara i ett klimat där det är möjligt att gå i kortärmat i januari! Ta hand om dig!

2009-01-14 @ 14:45:47
Postat av: Marita

Tycker mig känna igen hunden fast jag tyckte han såg bättre ut i bara pälsen. Skulle ge vad som helst för att få vara i den "Thailändska kylan".

2009-01-14 @ 21:27:13
Postat av: Annelie

Olle,



För din kännedom; Eva och Lars Tagaeus kommer att låna vårt hus mellan den 6 februari och 5 mars. Tacksam om du tar dem på en golfrundaoch visar lite restauranger. Jag har tipsat dem att bada söder om apberget. Vi brukar parkere apå rewstaurangen till vänster - norra delan av stranden och så går vi söderut där färre vistas. På parkeringsrestaurangen äter vi lunch. Må väl / Annelie

2009-01-29 @ 06:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0