Reseplaneraren (TiT)

Rachaburi  var dagens mål. Ta hade bestämt att vi skulle vara turister och se Siam Cultural Center med vaxmuseum + floating market. Visst, en och en halv timme till R-buri. Further, sa Ta. Vi skulle till Bang Phae. Där var kulturcentret (bildskatt senare). OK, trevligt, nu till floating market. Vi kom till en floating market, då kom vi att tänka på Tas betänkligheter mot ranka farkoster. En motorbåt en halvtimme skulle kosta  800 baht. Då ringde Ta en kompis som hade en annan floating market att erbjuda. Tillbaka till Bang Phae, hämta upp och vidare till denna market. Har ni varit med om att köra bil utan att veta målet? Det känns ändlöst. Så var det nu. När vi nästan var i Bangkok tog vi till vänster. Naturligtvis var det mesta stängt, men vi fick en god lunch.
Nu kommer en bild som inte alls relaterar till ämnet.

Närproducerat, men ibland flyttar vi nasse i pickupen


Kommentarer
Postat av: Khun Hans

Hej !

Kul att du får uppleva så mycket.

Hur är det med turisttillgången ? Finns jobb åt dom flitiga strandarbetarna ? Här är det mycket danskar, Sverige har blivit deras Thailand

Hälsa alla

Hans

2009-07-20 @ 21:01:55
Postat av: Erik

Hej Olle,

härligt att höra att du har det bra. Nyss hemkommen från ett väldigt vackert och varmt Dubrovnik.

Har nästan läst ut Shantaram som du rekommenderade. Du har rätt: Johnny Depp passar inte alls som skådespelare vid ev filmatisering. På lördag bär det av till Skåne.

mvh

Erik

2009-07-21 @ 16:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0