Söndag 28 mars

Slutspelet och kvalet till elitserien är två spännande arrangemang. Tyvärr ser Växjö ut att hamna utanför topp två. Laget har ändå gjort en fantastisk säsong.

Fotbollsallsvenskan verkar hittills vara en besvikelse för Åtvidaberg. Det finns förstås moral i laget - SM-guld?

Här i Asien har det varit tempelbesök igen. Igår ett egendomligt sammanträffande: på tempelplatsen en jättestor middagsbjudning med musik- och dansuppträdande. Inne i templet - begravning. För en västerlänning en svår kombination, men här helt ok.

Några ord (inte överlägsna) om sång- och dansnumren. Sången utföres enligt karaokemetoden av för det mesta skickliga sångare. Sången beledsagas av dansare, i regel väldigt okoordinerade och dåligt samtränade. Ofta verkar någon standin ha bådats upp för de påkostade scenkläderna passar inte alltid. Ibland skaver skorna och sparkas av. Allt detta charmigt men med en öronbedövande ljudnivå.

Beträffande demonstrationerna i Bangkok läste jag en rubrik i AB: "Upplopp på Bangkoks gator". Ingenting i artikeln tydde på detta. För övrigt inte heller i andra medier jag har tillgång till. Visserligen är det många demonstranter i Bangkok, men det går lugnt till.

Dagens namn: Gilbert O´Sullivan

Dagens citat: "Thailand has two seasons, hot and hotter". Med detta tar jag tillbaka det jag har sagt om cool season.

Kommentarer
Postat av: Don Mormorsgruvan

Åtvidabergs FF har dominerat europeisk fotboll sedan år 1907.

Vinterträning präglas av bibelstudier, bön, späkning och försakelse.

Årets inledning i allsvenskan har varit sedvanligt ödmjuk.

Östgötar ser dock i ett längre perspektiv.

Åtvid kommer att styra fotbollen i ytterligare några hundra år.

Vid bortamatcher har ÅFF ej fullt lag. Spelare stannar gärna hemma och spanar efter undersköna damer. Ledningen överväger strängare förhållningsregler.

2010-03-30 @ 12:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0