Håning mm

Vad händer i Göteborg/Sverige?

Nya dödsskjutningar (låt vara att det sker inom särskilda grupper)

Friad "hedersmördare" Kanske överdrivet våldsbenägen? Utvisningen ändå befogad? Verkställs?

Håkan Juholt framstår som ett av de största politiska skämten sedan Bert Karlsson. Nu har han rensat ut de (s-) politiker som hade erfarenhet. Då kör vi tandvården en gång till! Tom sossar vrider sig inför denna historielöshet.

Stackars porrsvenskar som sitter i fillipinskt fängelse. Livstid där behöver inte betyda så många ytterligare levnadsår. Jag tror att förhållandena i fängelser i sydostasien liknar varandra. Jag undviker fängelse här...

Guldpriserna stiger. Otäckt inför Tas 50-årsdag...

Annars finns här goda och dåliga nyheter. Bensinpriserna går ner (till motsv 6,50 kr). Vid Royal Plough Festival (inledningen till såningsåret) spåddes utmärkta skördar i år.

Valet, som är utsatt till juli, är väl mera en tveksam historia. 1. blir det av? 2. kommer valresultatet att följas?. 3. blir det en ny kupp? 4. blir det något val alls?

SAAB-historien. En god vän som har jobbat med affärer med Kina berättade att framgång i Kina handlar om kunskap om kulturen. Han berättade om en storaffär mellan ett svenskt företag och Kina. Den var i hamn, avtalet klart, återstod bara banketten. Dagen efter revs avtalet: de svenska representanterna hade betett sig repektlöst. Höjt glasen högre än sina kinesiska värdar. Jag kom att tänka på detta när jag såg en bild på den svenske SAAB-representanten med glas i handen stå lutad över ordföranden i det kinesiska bolaget...

Just nu har vi monsun över oss. Hett, hett, men ibland som nu en ordentlig regnskur med åska, svalkar.

Dagens namn: Bunny Ahearne

Dagens citat ( från Michael Moores "Korkade vita män" apropå dåliga tider): "räknas isbitar till kategorin mat?"

Ta har köpt honung i originalförpackning

Tycker om Honung! Tar bort överblivna bin.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0