Slit och släp

Igår (och inatt) ansträngande födelsedagsfest. En god vän fyllde alltså år med middag, drinkar i Hua Hin och avslutning på min terass. Trött idag.
 
Vår by har varit vanskött en tid så nu har några ansvarsfulla individer tagit över. Redan märks förbättringar: sophämtningen fungerar, vattnet ok men skall bli bättre och poolen skall renoveras. Också finanser och budget skall ses över. Vem tror ni sitter i denna smeten?
 
Jag har dessutom ett rekryteringsuppdrag för ett danskt företag som behöver svenska medarbetare. Den svenska byråkratin på detta området är snårig. AF är tydligen inte angelägen om att 20 personer kan få jobb. Bara svenska företag hjälps...
 
Till slut några bilder från festen på Palm Hills. Jag berättade ju om Lucky Draw. Alla priser var värda 200 Baht, utom en jättefin golfbag sponsrad av någon leverantör. Starterteamet har tagit in en ung kille med något förståndshandikapp. Han är väldigt go och omtyckt av alla Undrar om lottningen var riggad, han vann bagen och blev överlycklig. Alla gladdes med honom.
Vinnaren i blå tröja
 
Nya däck
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0