Mycket nu

Jag har haft ett långt blogguppehåll, ansträngande uppgifter tar min tid i anspråk. Jag spelar golf, är rådgivare åt ett danskt företag här, administrerar en del golf på Palm Hills och skriver artiklar åt ett svenskt företag. Den stora uppgiften är nog ändå att vara Chief Marshal vid Europatourtävlingen Thailand Classic som spelas 12 - 15 feb. Det handlar om att båda upp frivilliga som vill hjälpa till i olika funktioner, organisera och administrera arbetet för dessa 75 frivilliga golfare. Mycket jobb, men kul.
 
I tisdags var jag bjuden på 60-årskalas. Började med drinkar i Hua Hin, därefter kortège med poliseskort till Palm Hills där stor middag var uppdukad. Generöst med mat och dryck fin musik och 100 trevliga gäster.
På lördag invigning av en ny dansk krog "MUMS", klassiska danska smårätter serveras till jazzmusik (alla danskar spelar dixie). Det är goda vänner som skall starta restaurangen och jag önskar dem tillykke.
 
Jag ser fram mot att få besök av goda vänner från Sverige de närmaste månaderna, kanske de har med sig Kalles kaviar och lingonsylt, vore också gott.
 
Jag förstår att ni har sedvanligt vinterväder i Sverige. Vi har sedvanligt cool seasonväder, underbart!
 
Ingen förändring av läget i byn. Vi har dock kommit så långt att advokaten har fått fullmakt att stämma ägarna. Kanske förlikning?
 
Jag får ingen ordning på sändandet av nya bilder, här kommer en gammal från Songkran
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0