Snart SverigeBildvisningsprogrammet krånglar, denna bild visar småföretagarens arbetsmiljö.En vecka kvar till min sverigesemester. Resan inte kul, men kul att träffa son, släkt och vänner. Börjar med att hyra bil och köra runt och hemsöka de närmaste vännerna som inte finns i Gbg. Allra första början blir Restaurang Krakow med Axel, det skall bli riktigt kul!

Jag får besök från Sverige några dagar, ser fram mot att få visa paradiset för mina vänner (för de flesta är väl mitt "paradis" en liten bungalow i en härlig omgivning, inget märkvärdigt). Paradiset består i totalupplevelsen, klimat, människor, kultur mm. Det blir golf de tre sista dagarna med en god vän och god golfare.

Den senaste tiden har jag haft bekymmer med skärmtaket över entrén. Vid blåst har det slamrat och fört annat oväsen. Idag lät jag experterna titta på det, de dömde ut taket som uruselt. Byggaren som gjorde det ursprungliga taket har fuskat: fel konstruktion, fel (dåligt) material mm. Dessutom dyrt... Nu blir det att starta från början. Snabb expedition, klart imorgon

Dagens namn: Evert Bäckström

Dagens citat:"Detta problem har vi snabbt occh energiskt klarat av genom att servera 34 procent större portioner. Våra elever får på så sätt i sig mer än 100 procent nyttigheter". Fru skolmåltidshusmoder Gull-Marie Ebberöd när hon hade fått veta att skolmaten uppfyller näringsinnehållet bara till 75 procent.

Al Qaida slår till mot taket

Studenttider i Göteborg?

Jag läser med förskräckelse att studenter har blivit attackerade under sitt firande, dels på restaurang, dels på lastbilsflak. Visserligen är det många som inte är behöriga till gymnasiestudier, men de behöver väl inte ta ut frustrationen på detta sättet!

Sverigeresa bestämd: 21 juni, jag stannar en månad och hoppas att få träffa många gamla goda vänner.

Min thailandsparadox: På fredagskvällen karaeokeafton med de enkla thailändarna. Vi satt vid motorvägen, enkla bord, plaststolar och mycket god mat. Sedvanlig dryck.
Lördagen trerätters födelsedagsmiddag på den flottaste golfklubben. Också väldigt trevligt.

Ett framträdande bekymmer för de flesta thailändare är tänderna. Nästan alla unga kvinnor har tandställning, litet äldre människor har hemska gluggar i en mun där återstående tänder spretar härs och tvärs. De som ser hyfsade ut har löständer. Dock inte Tas bror, Boon, han har tänderna kvar men de sitter i en förfärlig oordning han ler med stängd mun, håller handen för munnen när han skrattar.

Å andra sidan spelade jag golf med en kille från USA. När han nös åkte hela gebisset ut. Dåliga tänder litet varstans.

Dagens citat: " Om det finns någonting som tillgång och efterfrågan, så är livet det billigaste i världen". Hjälp mig med denna!

Dagens namn: Inoeta Utoshita. Japanskt, påhittat av H Alfredson

Fiskarna har kommit tillbaka och frodasRSS 2.0