Mycket att göra

I dag har det varit körigt! Köpt ny vattenpump för att nya duschen skall fungera bäst. Förkyld, men det hindrar inte aktiviteter. I kväll turister i Hua Hin: massage restaurang och nattmarknad. Vi har det bra. Politiska läget lär bekymmersamt, men vi hoppas att allt löser sig.


Svenska

Jag övergår till svenska språket eftersom min publik befinner (?) sig i Sverige. Denna gång har bildvisaren vrenskats, så det blir bara ord.
oroligt i Thailand, men ingen oroar sig för sin personliga säkerhet. jag har träffat flera som har strandats hos oss i Hua Hin. Flygbolagen säger vänta där ni är. Bekymmersamt för dem som har en tid att passa därhemma.
Förmodligen är allt över till kungens födelsedag 5 dec.
Egentligen hemska förhållanden att njuta i...
Vi har iallafll tur med vädret.

Jag hopas kunna skicka bild imorgon


LovelyWelcomedinner in Hua Hin with good friends.
Arrived safely and were lucky to get out of the airport just in time. Kings birthday 5 dec will end the demonstrations, rumor says.
I´m having a good time, no real jet lag. Today golf, tomorrow golf -boring?
Today I got the car started. Mechanic had to spend some time with it at first...
The house is almost perfect, will have to buy new waterpump, thoug. Actually no problem.
Love to all friends!!

I Thailand

Nu i Thailand, litet strul med demonstranter vid flygplatsen; tusentals poliser, militärer och demonstranter. Nästan omöjligt att ta sig fram. Min chaufför kunde... Ingen snö ännu.

Härliga dagarSenaste veckan har varit rolig, sentimental och omtumlande. Nu börjar en ny fas i livet .Den bästa säger någon. I så fall måste den bli utomordentlig, för jag tycker att resan hittills har varit alldeles tillräckligt bra. Goda familjerelationer,goda vänskaps d:o samt ett arbete som har varit mer än ett "jobb". På fastghetskontoret har jag känt (och dessa yttersta dagar fått bekräftat) att jag har gjort någon slags avtryck och också uppnått resultat. Ingenting hade varit möjligt utan goda medarbetare och kamraterna i ledningen. När jag nu lämnar landet tackar jag alla som har varit min omgivning på ett eller annat sätt. Det har varit en kul tid, vi kanske kan starta igen vid Valborg.
Next stop - Thailand.

Ny övning
Här har vi baksidans terrass. Bästa stället för meditation, bokläsning eller balansering av vätskenivån.
Om två veckor är jag där!

RSS 2.0