Tredjedag

Bloggen har legat nere några dagar. Gäster (familj) har fått bloggtiden också, prioritering. Vi har turistat i omgivningarna, några har tagit golflektioner, några har badat. Dessutom klassikerna: skräddaren och optikern. Vi har hunnit med två provningar och två glasögonköp, utöver klockor, kalsonger och övriga nödvändigheter.
I går åkte vi upp 17 våningar till baren på Hilton. Fin utsikt gjorde att vi glömde tiden. Bilen blev inlåst på tempelområdet där den var parkerad -taxi hem...
I dag Khao Thakiap, söder om staden. Först fiskhamn av gammalt snitt, ovanför tempel med apor och stora guldfigurer. Den som inte sett detta förut blir imponerad. Även den som har varit här förut. Trafiken dock förfärlig.
Goda middagar har det blivit varje kväll. I kväll på en pir: pilgrimsmusslor, räkkakor och kyckling med cashewnuts, gott!
Klockan närmar sig tolv, skall bli skönt att sova.
Bilder från tempel

Kommentarer
Postat av: Olle

Hej Olle,

Fick din bloggadress av Krister och Ingrid - verkar som om livet behandlar dig väl därborta. Själva är vi nu stolta mor- och farföräldrar och pendlar mellan Linköping, Jönköping och Stockholm.

Sköt om dig,

Olle

2008-12-28 @ 12:03:11
Postat av: Ingrid

Ja, livet verkar gå att leva även i Thailand!! Tycks vara god mat - du skulle nog gå en matlagningskurs för att ge oss en aning om hur du har det - provar gärna både pilgrimsmusslorna, räkkakorna och kycklingen. Kram Ingrid

2008-12-28 @ 13:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0