Överraskningar i happeningen

Igår bestämde vi (såvitt jag förstår) att vi skulle åka till Kang Krachan på lördagseftermiddagen. Där håller man nu den stora årliga marknaden. Innan dess skulle vi kl 1000 träffa TVmannen. På morgonen visade det sig att vi skulle åka till marknaden direkt efter mötet om TVn. OK, inte mej emot. Väl i Kang Krachan var marknaden stängd - bara igång på kvällen. Då tänkte jag "snopet, en lång resa (1 tim) förgäves". Men, nej, damerna låter sig inte nedslås av en sådan liten motgång. Kosan styrdes nu mot den jättestora konstgjorda sjön strax utanför K K. Imponerande.
Där träffade vi grannar till Ta från Baan Kwai. Umgicks och tog först en båttur på sjön, priset var först 500 baht/pers. Ta förhandlade, och då blev priset 500 baht för fem vuxna och två barn -helt ok! En fin båttur. Vi kom tillbaka för att bevittna att våra vänners bil blev påkörd på parkeringen. Inga stora ord, allt reddes ut i vänlighetens tecken. T o m verkade vännerna litet nöjda, de hade redan en skada på det påkörda stället.

Nästa överraskning kom när Ta skulle visa oss till en mycket speciell restaurang vid en större flod. Vägen blev mindre och mindre, backarna brantare och brantare (dessutom sönderregnade) innan vi förstod att vi hade kört fel. Tillbaka till huvudvägen - och vi hittade stället. Enkelt, vi skulle tagit till höger istället för till vänster från början.

Restaurangen låg  mycket riktigt vid en strid flod, folk badade, de flesta hade flytväst och var i övrigt fullt påklädda (precis som vanligt i Thailand). God mat och bad. Därefter hem. Lille Diao hälsade på med föräldrar. Farmor mycket stolt (bilder i morgon). Extra farfar tycker också om den lille krabaten.

Här kommer delar av bildskatten. Den kommer att portioneras ut den kommande veckan.

Vacker omgivning


Här blev det fel, jag lyckas inte alltid med tekniken. En gammal bild, ursäkta


Här är vi alla ombord


Snapshots från en hängbro



Ta badar (hon har inte ramlat i). Hon är en jävel på klädsim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0