Zurbriggen

Jag vet att namnet är "Zurbriggen" "u" och "i" ligger bredvid varandra på tangentbordet. I halvdunklet igår slant pekfingret... Jag säger detta så att någon klåfingrig besserwiser skall slippa göra en meningslös kommentar.

Idag tog Ta sin första golflektion. Hon visar stor talang, detta skall bli kul! Därefter inspektion av massagestället på stranden, som skall hyras ut. Där överraskades vi av en våldsam åskskur. Vi var ju under tak, så det var bara att vänta ut ösregnet. Under tiden kom vännerna Clemens och Catherine uppskakade. De hade på landsvägen mött en lastbil i hög fart. Från flaket föll en bit järnbalk som slog rakt i fronten på dem. Hade föremålet flugit 5 cm högre hade det varit inne  i kupén. Fula bucklor och en strålkastare sprucken. Otur också att de i kväll skall köra till Malaysia.

Litet senare stor lunch (5 rätter). Inkl två öl kostade detta ung som en bricklunch i Göteborg och smakade bättre. På denna Isanrestaurang finns en korv som väl är det närmaste isterband man kan komma...

Vila och slötitt på TV fullbordar dagen.

Dagens cita: "Flydde från gruppsex -körde ihjäl grävling". Kasualitet?
Dagens namn: Bengt Nåjde

Interiör från den ena av Tas "shops"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0