Telepati?

Har jag skrivit om mina vänner och grannar, Terry och Ian? Far och son. De lämnade Thailand pga Terrys sjukdom, lungcancer. Han skulle behandlas i England. De var tvungna, av administrativa skäl, att lämna hunden, Nipper, kvar. Hon skulle tas omhand av en granne tills de kunde flytta henne till England. Nipper kom till mig då och då, fick någon liten matbit varje gång men vi umgicks inte särskilt mycket. En dag häromveckan komm Nipper och var helt förändrad. Hon sprang runt inne hos mig, gnällde och ville ha mycket uppmärksamhet. Detta pågick länge. Samma kväll ringde Ian och berättade att Terry hade dött...
 
Igår lyssnade jag på sommarprogrammet i P1. Där berättades om Lawrence Anthony. En man i Sydafrika som hade lervt tillsammans med en hjord elefanter länge. Han lämnade hjorden när den var säker (hade hotats av avskjutning). Efter ett antal år avled L A. Sommarvärden berättade att han hade sett ett inslag på CNN "en ofattbar händelse i naturen". En hjord elefanter hade förflyttat sig från sin naturliga betesmark, vandrat i flera dagar tills den kom farm till Lawrence Anthonys hus. han var ju död då, men elefanterna gick runt huset i flera dagar. Återvände sedan till sin hemadress. Det påstås att elefanter kan kommunicera med andra elefanter över en hel kontinent. Kanske hade Lawrence Anthony uppnått någon form av ickeverbal kommunikation på stort avstånd.
 
Kanske hade Terry och Nipper det också?
 
Dagens GP: "Skövdes äldsta hus ligger i Skövde". Viktigt vetande...
 
Dagens horribilis (AB): "packar bilen, får ett historiskt utbrott". Skall nog vara "hysteriskt". Inslaget har legat kvar nästan en vecka. Ibland förstår man klagomålen från universiteten om alumnernas bristande kunskaper i språk och matematik.
 
Till Sverige 16 augusti. Det skall bli fint!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm ....det finns mer än vi tror att ta hänsyn till i livet. Kram Christina och Olle

2013-08-01 @ 22:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0