Undantagstillstånd

Nu vet alla att vi har haft en militärkupp. Kungen har formellt utsett den militäre ledaren till juntaledare och då landets ledare. Nu talas det om parlamentsval och att en premiärminister skall utses. Detta kommer nog att ta tid. Även om vi har utegångsförbud efter kl 2200 och att folksamlingar är förbjudna pågår dock demonstrationer i Bangkok. Rödskjortorna är inte alls nöjda, de anser att kuppen utfördes av sympatisörer till gulskjortorna. Hursomhelst hotar militären med våld för att slå ner alltför stökiga demonstrationer.
 
Här i Hua Hin märks förstås utegångsförbudet. Vänner till mig som har restauranger och barer förlorar pengar, det är ju efter tio som nattlivet kommer igång! I övrigt lever vi som vanligt. Ett litet undantag: i fredags och lördags var det idrottsdagar för de anställda på Palm Hills. Avslutningsfesten fick tidigareläggas en timme för att allt skulle hinnas med före tio. Dessutom kunde inte ägaren komma från Bangkok pga utegångsförbudet.
 
Jag hade sponsrat min caddie, Tuk, och startern, No. Tuk spelade sin första tävling och lyckades inget vidare. Hon blev ännu nervösare när jag kom som åskådare så jag lämnade kvickt. No (hcp - 10) var inte heller riktigt nöjd. Det blev ändå en kul dag som avslutade med en ändlös lucky draw, alla hade satsat 200 baht och fick tillbaka en present till samma värde. Vuxenvärldens fiskdamm.
 
Staffpartyt på lördagen var när det gäller middagen upplagt på samma sätt som alla tidigare kalas jag har rapporterat om, behöver inte orda mer om det. Däremot var underhållningen annorlunda. De olika avdelningarna showade för oss. Caddies hade ett uppträdande som beskrevs som "sexy", en lätt underdrift... Restaurangpersonalen hade sitt dansnummer, proshoppen sitt osv. Riktigt kul, under tiden oändligt med mat. Tidigt hem.
 
Söndagens golf berör jag inte alls.
 
Detta skrev jag på måndag morgon. Sedan dess har mitt internet varit nere, jag trodde pga censur. Det var dock bara modemet som hade hakat upp sig
 
 No på tvåan, så långt ok!
 
 Tuk, i mitten, med sin grupp. Strax efter  detta slog hon i vattnet (på sexan)
 
 "Det är bara en lek" nöjd utan bra resultat. Obs headcover för puttern, hennes egen syslöjd
 
Nu är det över...
 
Sam tar hand om lucky draw. En man med stort tålamod.
 
Nu är det TV. Alltså osäkert om vi fick se något alls. Fortfarande bryts sändningar mitt i för viktiga meddelanden
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0